Hem fet tres plats diferents:
Primer hem fet seità...
El seità és un derivat de la farina del blat, però... El blat no està compost per hidrat de carboni i proteïna? Com es que s'obté exclusivament proteïna?
Teníem molts de dubtes així que hem anat a fer-lo personalment!!
Primer hem començat barrejant la farina de blat de força amb aigua per formar una “pilota” com si anéssim a fer pa.
Després hem deixat la massa en remull amb aigua. Aquí hem descobert que l’aigua del remullat queda de color blanc; i es que de la massa s’estaven alliberant els hidrats de carboni (en forma de midó).
Després hem deixat la massa en remull amb aigua. Aquí hem descobert que l’aigua del remullat queda de color blanc; i es que de la massa s’estaven alliberant els hidrats de carboni (en forma de midó).
Hem seguit rentant la massa i el midó s’ha anat eliminant...
I finalment hem fet un plat de rollets de seità, ceba i pebrot vermell
A més a més, hem fet quinoa amb verdures...
I uns canapés de pa de sègol amb paté de tofu, avellanes i panses que han agradat moltíssim!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada